Ontdek de dakwerken & zinkwerken van Dak en Zinkwerken van Maanen

De zink- en dakwerken van het Eerselse Dak en Zinkwerken van Maanen zijn al 30 jaar een begrip in de regio. Wij leveren dan ook waterdichte bitumen kwaliteitsdaken of renoveren graag uw huidige dak. En met onze fraaie zinkwerken zetten wij de puntjes op de i. Want alleen met een mooie goot komen uw dak en huis pas echt tot z'n recht. Onze zink- en dakwerken doen we niet alleen voor particulieren. We werken ook samen met aannemers en timmerbedrijven.

Gratis offerte aanvragen

Dakwerken

Dakwerken is een heel secure klus. Door de lokale experts van Dak en Zinkwerken van Maanen erbij te halen weet u zeker dat uw bitumen dak zo lang mogelijk meegaat. Of het nu gaat om een renovatie of een compleet nieuw bitumen dak - dankzij onze persoonlijke aanpak krijgt u het dak dat bij u past. 

Waarom en wanneer een bitumen dak van Dak en Zinkwerken van Maanen?

Bitumen dakbedekking is waterdicht, ligt vaak op platte of licht hellende daken en gaat gemiddeld zo'n 15 tot 25 jaar mee. Er zijn meerdere soorten bitumen die wel of niet geschikt voor u zijn. Daarom komen we graag bij u langs. Dankzij onze persoonlijke aanpak bent u verzekerd van een mooi bitumen dak dat zo lang mogelijk tegen het Nederlandse weer bestand is. 

Zinkwerken

Een mooie zinken dakgoot of vergaarbak kan een woning of bedrijfsgebouw echt in het zonnetje zetten. U kunt dan ook bij Dak en Zinkwerken van Maanen terecht voor al uw zinkwerken. Bovendien kunt u ons inschakelen voor schoonmaak  van en onderhoud aan uw huidige goten.


Waarom en wanneer zinkwerk van Dak en Zinkwerken van Maanen?

Met onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw goten perfect op elkaar én uw huis kunnen laten aansluiten. Zo kunt u bij ons terecht voor mastgoten, bakgoten of zelfs compleet gesoldeerde dakgoten aan toe. Verder kunt u ons met een gerust hart inschakelen voor zinken deklijsten (met en zonder kraalrand), zinken vergaarbakken en zinken regenpijpen. Kortom - wij zijn met recht dé lokale Eerselse zinkwerkspecialisten.